显示标签为“1Z0-851”的博文。显示所有博文
显示标签为“1Z0-851”的博文。显示所有博文

2014年3月20日星期四

Dernières Oracle 1Z0-853 1Z0-852 1Z0-851 1Z0-850 1Z0-548 examen pratique questions et réponses

But que Pass4Test n'offre que les produits de qualité est pour vous aider à réussir le test Oracle 1Z0-853 1Z0-852 1Z0-851 1Z0-850 1Z0-548 100%. Le test simulation offert par Pass4Test est bien proche de test réel. Si vous ne pouvez pas passer le test Oracle 1Z0-853 1Z0-852 1Z0-851 1Z0-850 1Z0-548, votre argent sera tout rendu.

Selon les anciens test Oracle 1Z0-853 1Z0-852 1Z0-851 1Z0-850 1Z0-548, la Q&A offerte par Pass4Test est bien liée avec le test réel.

Aujourd'hui, il y a pleine de professionnels IT dans cette société. Ces professionnels sont bien populaires mais ils ont à être en face d'une grande compétition. Donc beaucoup de professionnels IT se prouver par les tests de Certification très difficile à réussir. Pass4Test est voilà pour offrir un raccourci au succès de test Certification.

Code d'Examen: 1Z0-853
Nom d'Examen: Oracle (Java Standard Edition 5 Programmer Certified Professional Exam)
Questions et réponses: 362 Q&As

Code d'Examen: 1Z0-852
Nom d'Examen: Oracle (Java Standard Edition 6 Programmer Certified Professional Upgrade Exam)
Questions et réponses: 96 Q&As

Code d'Examen: 1Z0-851
Nom d'Examen: Oracle (Java Standard Edition 6 Programmer Certified Professional Exam)
Questions et réponses: 290 Q&As

Code d'Examen: 1Z0-850
Nom d'Examen: Oracle (Java Standard Edition 5 and 6, Certified Associate Exam)
Questions et réponses: 242 Q&As

Code d'Examen: 1Z0-548
Nom d'Examen: Oracle (Oracle E-Business Suite R12.1 Human Capital Management Essentials)
Questions et réponses: 70 Q&As

La population de la Certification Oracle 1Z0-853 1Z0-852 1Z0-851 1Z0-850 1Z0-548 est très claire dans l'Industrie IT. Pass4Test se contribue à vous aider à réussir le test, de plus, un an de la mise à jour gratuite pendant est gratuite pour vous. Pass4Test sera le catalyseur de la réalisation de votre rêve. Pour le succès demain, Pass4Test est votre von choix. Vous serez le prochain talent de l'Indutrie IT sous l'aide de Pass4Test.

Votre vie changera beaucoup après d'obtenir le Certificat de Oracle 1Z0-853 1Z0-852 1Z0-851 1Z0-850 1Z0-548. Tout va améliorer, la vie, le boulot, etc. Après tout, Oracle 1Z0-853 1Z0-852 1Z0-851 1Z0-850 1Z0-548 est un test très important dans la série de test Certification Oracle. Mais c'est pas facile à réussir le test Oracle 1Z0-853 1Z0-852 1Z0-851 1Z0-850 1Z0-548.

Vous pouvez s'exercer en Internet avec le démo gratuit. Vous allez découvrir que la Q&A de Pass4Test est laquelle le plus complète. C'est ce que vous voulez.

1Z0-853 Démo gratuit à télécharger: http://www.pass4test.fr/1Z0-853.html

NO.1 Given:
11. public static void main(String[] args) {
12. Object obj = new int[] { 1, 2, 3 };
13. int[] someArray = (int[])obj;
14. for (int i : someArray) System.out.print(i + " ");
15. }
What is the result?
A. Compilation fails because of an error in line 13.
B. A ClassCastException is thrown at runtime.
C. 1 2 3
D. Compilation fails because of an error in line 14.
E. Compilation fails because of an error in line 12.
Answer: C

Oracle   1Z0-853   1Z0-853   certification 1Z0-853

NO.2 Given:
10. interface Jumper { public void jump(); } ...
20. class Animal {} ...
30. class Dog extends Animal {
31. Tail tail;
32. }
...
40. class Beagle extends Dog implements Jumper{
41. public void jump() {} 42. }
...
50. class Cat implements Jumper{
51. public void jump() {}
52. }.Which three are true? (Choose three.)
A. Cat is-a Jumper
B. Cat is-a Animal
C. Dog is-a Jumper
D. Dog is-a Animal
E. Beagle has-a Jumper
F. Cat has-a Animal
G. Beagle has-a Tail
Answer: A,D,G

Oracle   1Z0-853 examen   1Z0-853 examen

NO.3

NO.4 int x = 6;

NO.5 System.out.print(" doStuff x = " + x++);

NO.6 }
Which code, inserted at line 15, creates an instance of the Point class defined in Line?
A. Line l = new Line() ; l.Point p = new l.Point();
B. Line.Point p = new Line.Point();
C. The Point class cannot be instatiated at line 15.
D. Point p = new Point();
Answer: B

certification Oracle   1Z0-853   1Z0-853   1Z0-853
11.Click the Exhibit button.
What is the result?
A. The code will deadlock.
B. The code may run with output "2 0 6 4".
C. The code may run with no output.
D. The code may run with output "0 6".
E. An exception is thrown at runtime.
F. The code may run with output "0 2 4 6".
Answer: F

Oracle   certification 1Z0-853   1Z0-853   1Z0-853   1Z0-853 examen
12.Given:
1. public class Blip {
2. protected int blipvert(int x) { return 0; }
3. }
4. class Vert extends Blip {
5. // insert code here
6. }
Which five methods, inserted independently at line 5, will compile? (Choose five.)
A. protected int blipvert(long x) { return 0; }
B. protected long blipvert(int x) { return 0; }
C. private int blipvert(long x) { return 0; }
D. private int blipvert(int x) { return 0; }
E. public int blipvert(int x) { return 0; }
F. protected long blipvert(long x) { return 0; }
G. protected long blipvert(int x, int y) { return 0; }
Answer: A,C,E,F,G

certification Oracle   1Z0-853   certification 1Z0-853   certification 1Z0-853   1Z0-853
13.DRAG DROP
Click the Task button.
Answer:
14.Given:
12. System.out.format("Pi is approximately %d.", Math.PI);
What is the result?
A. An exception is thrown at runtime.
B. Compilation fails.
C. Pi is approximately 3.
D. Pi is approximately 3.141593.
Answer: A

Oracle   1Z0-853   1Z0-853   1Z0-853   certification 1Z0-853
15.Given the command line java Pass2 and:
15. public class Pass2 {
16. public void main(String [] args) {

NO.7 Which two code fragments correctly create and initialize a static array of int elements.? (Choose two.)
A. static final int[] a = { 100,200 };
B. static final int[] a;
static { a=new int[2]; a[0]=100; a[1]=200; }
C. static final int[] a;
static void init() { a = new int[3]; a[0]=100; a[1]=200; }
D. static final int[] a = new int[2]{ 100,200 };
Answer: A,B

Oracle   1Z0-853   certification 1Z0-853

NO.8 Given:
10. class One {
11. void foo() { }
12. }
13. class Two extends One {
14. //insert method here
15. }
Which three methods, inserted individually at line 14, will correctly complete class Two? (Choose three.)
A. public void foo() { /* more code here */ }
B. private void foo() { /* more code here */ }
C. protected void foo() { /* more code here */ }
D. int foo() { /* more code here */ }
E. void foo() { /* more code here */ }
Answer: A,C,E

Oracle   1Z0-853   1Z0-853

NO.9 // insert code here

NO.10 Given:
11. public class ItemTest {
12. private final int id;
13. public ItemTest(int id) { this.id = id; }
14. public void updateId(int newId) { id = newId; }
15.
16. public static void main(String[] args) {
17. ItemTest fa = new ItemTest(42);
18. fa.updateId(69);
19. System.out.println(fa.id);
20. }
21. }
What is the result?
A. A new Item object is created with the preferred value in the id attribute.
B. The attribute id in the Item object is modified to the new value.
C. Compilation fails.
D. An exception is thrown at runtime.
E. The attribute id in the Item object remains unchanged.
Answer: C

certification Oracle   1Z0-853   certification 1Z0-853   certification 1Z0-853   1Z0-853 examen

NO.11 Given:
10. class Line {

NO.12 Given:
12. NumberFormat nf = NumberFormat.getInstance();
13. nf.setMaximumFractionDigits(4);
14. nf.setMinimumFractionDigits(2);
15. String a = nf.format(3.1415926);
16. String b = nf.format(2);
Which two statements are true about the result if the default locale is Locale.US? (Choose two.)
A. The value of b is 2.00.
B. The value of a is 3.141.
C. The value of a is 3.14.
D. The value of b is 2.0000.
E. The value of a is 3.1415.
F. The value of a is 3.1416.
G. The value of b is 2.
Answer: A,F

certification Oracle   1Z0-853   1Z0-853   1Z0-853

NO.13 Given:
11. // insert code here
12. private N min, max;
13. public N getMin() { return min; }
14. public N getMax() { return max; }
15. public void add(N added) {
16. if (min == null || added.doubleValue() < min.doubleValue()) 17. min = added;
18. if (max == null || added.doubleValue() > max.doubleValue()) 19. max = added;
20. }
21. }
Which two, inserted at line 11, will allow the code to compile? (Choose two.)
A. public class MinMax<? extends Object> {
B. public class MinMax<N extends Integer> {
C. public class MinMax<N extends Object> {
D. public class MinMax<N extends Number> {
E. public class MinMax<?> {
F. public class MinMax<? extends Number> {
Answer: B,D

Oracle examen   1Z0-853 examen   certification 1Z0-853   1Z0-853 examen

NO.14 }

NO.15 Click the Exhibit button.
Given:
25. try {
26. A a = new A();
27. a.method1();
28. } catch (Exception e) {
29. System.out.print("an error occurred");
30. }
Which two statements are true if a NullPointerException is thrown on line 3 of class C? (Choose two.)
A. The application will crash.
B. The code on line 29 will be executed.
C. The code on line 5 of class A will execute.
D. The exception will be propagated back to line 27.
E. The code on line 5 of class B will execute.
Answer: B,D

Oracle   1Z0-853 examen   1Z0-853 examen   certification 1Z0-853

NO.16 }

NO.17 Pass2 p = new Pass2();

NO.18 }

NO.19 Given:
11. class A {
12. public void process() { System.out.print("A,"); }
13. class B extends A {
14. public void process() throws IOException {
15. super.process();
16. System.out.print("B,");
17. throw new IOException();
18. }
19. public static void main(String[] args) {
20. try { new B().process(); }
21. catch (IOException e) { System.out.println("Exception"); }}
What is the result?
A. Compilation fails because of an error in line 14.
B. Exception
C. A,B,Exception
D. Compilation fails because of an error in line 20.
E. A NullPointerException is thrown at runtime.
Answer: A

Oracle examen   1Z0-853   certification 1Z0-853   1Z0-853

NO.20 public static class Point {}

NO.21 Click the Exhibit button.
Given this code from Class B:
25. A a1 = new A();
26. A a2 = new A();
27. A a3 = new A();
28. System.out.println(A.getInstanceCount());
What is the result?
A. Compilation of class A fails.
B. Line 28 prints the value 3 to System.out.
C. Line 28 prints the value 1 to System.out.
D. Compilation fails because of an error on line 28.
E. A runtime error occurs when line 25 executes.
Answer: A

Oracle   1Z0-853   1Z0-853   certification 1Z0-853   certification 1Z0-853

NO.22 p.doStuff(x);

NO.23 Given:
11. public class Yikes {
12.
13. public static void go(Long n) {System.out.println("Long ");}
14. public static void go(Short n) {System.out.println("Short ");}
15. public static void go(int n) {System.out.println("int ");}
16. public static void main(String [] args) {
17. short y = 6;
18. long z = 7;
19. go(y);
20. go(z);
21. }
22. }
What is the result?
A. An exception is thrown at runtime.
B. int Long
C. Compilation fails.
D. Short Long
Answer: B

Oracle   certification 1Z0-853   1Z0-853   1Z0-853   1Z0-853

NO.24 void doStuff(int x) {

NO.25 System.out.print(" main x = " + x);

NO.26 class Triangle {

NO.27 Given:
20. public class CreditCard {
21.
22. private String cardID;
23. private Integer limit;
24. public String ownerName;
25.
26. public void setCardInformation(String cardID,
27. String ownerName,
28. Integer limit) {
29. this.cardID = cardID;
30. this.ownerName = ownerName;
31. this.limit = limit;
32. }
33. }
Which statement is true?
A. The cardID and limit variables break polymorphism.
B. The code demonstrates polymorphism.
C. The ownerName variable breaks encapsulation.
D. The setCardInformation method breaks encapsulation.
E. The class is fully encapsulated.
Answer: C

Oracle   1Z0-853   1Z0-853   certification 1Z0-853   1Z0-853 examen

NO.28 }
What is the result?
A. doStuff x = 6 main x = 6
B. Compilation fails.
C. doStuff x = 6 main x = 7
D. An exception is thrown at runtime.
E. doStuff x = 7 main x = 6
F. doStuff x = 7 main x = 7
Answer: D

Oracle examen   1Z0-853   1Z0-853   1Z0-853   1Z0-853   1Z0-853 examen
16.Given:
13. public static void search(List<String> list) {
14. list.clear();
15. list.add("b");
16. list.add("a");
17. list.add("c");
18. System.out.println(Collections.binarySearch(list, "a"));
19. }
What is the result of calling search with a valid List implementation?
A. 0
B. The result is undefined.
C. a
D. 2
E. 1
F. c
G. b
Answer: B

Oracle examen   certification 1Z0-853   1Z0-853 examen   1Z0-853 examen   1Z0-853
17.Click the Exhibit button.
Given: ClassA a = new ClassA();
a.methodA();
What is the result?
A. The code runs with no output.
B. Compilation fails.
C. An exception is thrown at runtime.
D. ClassC is displayed.
Answer: C

Oracle   1Z0-853 examen   1Z0-853 examen   1Z0-853 examen   1Z0-853
18.Given:
11. public static void test(String str) {
12. int check = 4;
13. if (check = str.length()) {
14. System.out.print(str.charAt(check -= 1) +", ");
15. } else {
16. System.out.print(str.charAt(0) + ", ");
17. }
18. }
and the invocation:
21. test("four");
22. test("tee");
23. test("to");
What is the result?
A. An exception is thrown at runtime.
B. r, e, o,
C. Compilation fails.
D. r, t, t,
Answer: C

certification Oracle   1Z0-853 examen   1Z0-853   1Z0-853 examen   1Z0-853
19.A JavaBeans component has the following field:
11. private boolean enabled;
Which two pairs of method declarations follow the JavaBeans standard for accessing this field? (Choose
two.)
A. public boolean setEnabled( boolean enabled )
public boolean getEnabled()
B. public void setEnabled( boolean enabled )
public void isEnabled()
C. public void setEnabled( boolean enabled )
public boolean getEnabled()
D. public void setEnabled( boolean enabled )
public boolean isEnabled()
Answer: C,D

Oracle   1Z0-853   certification 1Z0-853   1Z0-853   1Z0-853
20.Given:
11. public void genNumbers() {
12. ArrayList numbers = new ArrayList();
13. for (int i=0; i<10; i++) {
14. int value = i * ((int) Math.random());
15. Integer intObj = new Integer(value);
16. numbers.add(intObj);
17. }
18. System.out.println(numbers);
19. }
Which line of code marks the earliest point that an object referenced by intObj becomes a
candidate for garbage collection?
A. Line 19
B. The object is NOT a candidate for garbage collection.
C. Line 17
D. Line 16
E. Line 18
Answer: A

Oracle   1Z0-853 examen   1Z0-853   1Z0-853   1Z0-853 examen
21.Given:
11. String test = "This is a test";
12. String[] tokens = test.split("\s");
13. System.out.println(tokens.length);
What is the result?
A. An exception is thrown at runtime.
B. 1
C. 4
D. Compilation fails.
E. 0
Answer: D

Oracle   1Z0-853   certification 1Z0-853   certification 1Z0-853   1Z0-853 examen
22.Given:
12. System.out.format("Pi is approximately %d.", Math.PI);
What is the result?
A. An exception is thrown at runtime.
B. Pi is approximately 3.
C. Pi is approximately 3.141593.
D. Compilation fails.
Answer: A

certification Oracle   1Z0-853   certification 1Z0-853
23.DRAG DROP
Click the Task button.
Answer:
24.Given:
11. static class A {
12. void process() throws Exception { throw new Exception(); }
13. }
14. static class B extends A {
15. void process() { System.out.println("B "); }
16. }
17. public static void main(String[] args) {
18. A a = new B();
19. a.process();
20. }
What is the result?
A. Compilation fails because of an error in line 19.
B. An exception is thrown at runtime.
C. B
D. Compilation fails because of an error in line 18.
E. Compilation fails because of an error in line 15.
F. The code runs with no output.
Answer: A

Oracle examen   certification 1Z0-853   1Z0-853 examen   certification 1Z0-853   1Z0-853
25.Given:
1. interface A { public void aMethod(); }
2. interface B { public void bMethod(); }
3. interface C extends A,B { public void cMethod(); }
4. class D implements B {
5. public void bMethod(){}
6. }
7. class E extends D implements C {
8. public void aMethod(){}
9. public void bMethod(){}
10. public void cMethod(){}
11. }
What is the result?
A. If you define D e = new E(), then e.bMethod() invokes the version of bMethod() defined in Line 5.
B. If you define D e = (D)(new E()), then e.bMethod() invokes the version of bMethod() defined in Line 5.
C. Compilation fails because of an error in line 9.
D. If you define D e = (D)(new E()), then e.bMethod() invokes the version of bMethod() defined in Line 9.
E. Compilation fails because of an error in line 3.
F. Compilation fails because of an error in line 7.
Answer: D

Oracle   1Z0-853 examen   1Z0-853   1Z0-853   1Z0-853 examen
26.Click the Exhibit button.
What is the output of the program shown in the exhibit?
A. 300-300-100-100-100
B. 300-300-300-100-100
C. 300-300-300-300-100
D. 300-100-100-100-100
Answer: A

Oracle examen   1Z0-853   1Z0-853   1Z0-853

NO.29 DRAG DROP
Click the Task button.
Answer:

NO.30

2013年7月26日星期五

Dernières Oracle 1Z0-851 de la pratique de l'examen questions et réponses téléchargement gratuit

Le programme de formation Oracle 1Z0-851 offert par Pass4Test comprend les exercices et les test simulation. Vous voyez aussi les autres sites d'offrir l'outil de formation, mais c'est pas difficile à découvrir une grand écart de la qualité entre Pass4Test et les autres fournisseurs. Celui de Pass4Test est plus complet et convenable pour la préparation dans une courte terme.


Pass4Test, où vous pouvez trouver les conseils et les documentations de test Certification Oracle 1Z0-851, est un siteweb remarquable offrant les données à préparer le test IT. Les documentations partiels et les mis en nouveau sont offerts gratuitement dans le site de Pass4Test. D'ailleurs, nos experts profitent de leurs expériences et leurs efforts à lancer sans arrêts les Q&A plus proches au test réel. Vous allez passer votre examen plus facile.


Le produit de Pass4Test que vous choisissez vous met le pied sur la première marche du pic de l'Industrie IT, et vous serez plus proche de votre rêve. Les matériaux offerts par Pass4Test peut non seulement vous aider à réussir le test Oracle 1Z0-851, mais encore vous aider à se renforcer les connaissances professionnelles. Le service de la mise à jour pendant un an est aussi gratuit pour vous.


Pass4Test est un seul site web qui peut offrir toutes les documentations de test Oracle 1Z0-851. Ce ne sera pas un problème à réussir le test Oracle 1Z0-851 si vous préparez le test avec notre guide d'étude.


Code d'Examen: 1Z0-851

Nom d'Examen: Oracle (Java Standard Edition 6 Programmer Certified Professional Exam)

Questions et réponses: 290 Q&As

Pass4Test est un site à offrir les Q&As de tout les tests Certification IT. Chez Pass4Test, vous pouvez trouvez de meilleurs matériaux. Nos guides d'étude vous permettent de réussir le test Certification Oracle 1Z0-851 sans aucune doute, sinon nous allons rendre votre argent d'acheter la Q&A et la mettre à jour tout de suite, en fait, c'est une situation très rare. Bien que il existe plusieurs façons à améliorer votre concurrence de carrière, Pass4Test est lequel plus efficace : Moins d'argent et moins de temps dépensés, plus sûr à passer le test Certification. De plus, un an de service après vendre est gratuit pour vous.


Le produit de Pass4Test peut assurer les candidats à réussir le test Oracle 1Z0-851 à la première fois, mais aussi offrir la mise à jour gratuite pendant un an, les clients peuvent recevoir les ressources plus nouvelles. Pass4Test n'est pas seulement un site, mais aussi un bon centre de service.


1Z0-851 Démo gratuit à télécharger: http://www.pass4test.fr/1Z0-851.html


NO.1 A programmer has an algorithm that requires a java.util.List that provides an efficient
implementation of add(0, object), but does NOT need to support quick random access. What supports
these requirements.?
A. java.util.Queue
B. java.util.ArrayList
C. java.util.LinearList
D. java.util.LinkedList
Answer: D

Oracle examen   1Z0-851 examen   1Z0-851   1Z0-851

NO.2 Given:
1. public class Score implements Comparable<Score> {
2. private int wins, losses;
3. public Score(int w, int l) { wins = w; losses = l; }
4. public int getWins() { return wins; }
5. public int getLosses() { return losses; }

NO.3 }

NO.4 }

NO.5 Given:
1. public class GC {
2. private Object o;
3. private void doSomethingElse(Object obj) { o = obj; }
4. public void doSomething() {
5. Object o = new Object();
6. doSomethingElse(o);
7. o = new Object();
8. doSomethingElse(null);
9. o = null;
10. }
11. }
When the doSomething method is called, after which line does the Object created in line 5
become available for garbage collection?
A. Line 5
B. Line 6
C. Line 7
D. Line 8
E. Line 9
F. Line 10
Answer: D

Oracle   1Z0-851 examen   1Z0-851

NO.6 System.out.println(sb1 + " " + s1)
;
Which code fragment, inserted at line 24, outputs "123abc 123abc"
?A. sb1.append("abc"); s1.append("abc")
;
B. sb1.append("abc"); s1.concat("abc")
;
C. sb1.concat("abc"); s1.append("abc")
;
D. sb1.concat("abc"); s1.concat("abc")
;
E. sb1.append("abc"); s1 = s1.concat("abc")
;
F. sb1.concat("abc"); s1 = s1.concat("abc")
;
G. sb1.append("abc"); s1 = s1 + s1.concat("abc")
;
H. sb1.concat("abc"); s1 = s1 + s1.concat("abc")
;
Answer: E

certification Oracle   1Z0-851 examen   certification 1Z0-851
18.Given that the current directory is empty, and that the user has read and write permissions, and the
following:
11. import java.io.*;
12. public class DOS {
13. public static void main(String[] args) {
14. File dir = new File("dir");
15. dir.mkdir();
16. File f1 = new File(dir, "f1.txt");
17. try {
18. f1.createNewFile();
19. } catch (IOException e) { ; }
20. File newDir = new File("newDir");
21. dir.renameTo(newDir);
22. }
23.
}
Which statement is true?
A. Compilation fails.
B. The file system has a new empty directory named dir.
C. The file system has a new empty directory named newDir.
D. The file system has a directory named dir, containing a file f1.txt.
E. The file system has a directory named newDir, containing a file f1.txt.
Answer: E

Oracle examen   1Z0-851 examen   certification 1Z0-851
19.Given:
11. class Converter {
12. public static void main(String[] args) {
13. Integer i = args[0];
14. int j = 12;
15. System.out.println("It is " + (j==i) + " that j==i.");
16. }
17. }
What is the result when the programmer attempts to compile the code and run it with the
command java Converter 12?
A. It is true that j==i.
B. It is false that j==i.
C. An exception is thrown at runtime.
D. Compilation fails because of an error in line 13.
Answer: D

Oracle   certification 1Z0-851   1Z0-851
20.Given:
11. String test = "Test A. Test B. Test C.";
12. // insert code here
13. String[] result = test.split(regex);
Which regular expression, inserted at line 12, correctly splits test into "Test A", "Test B", and "Test
C"?
A. String regex = "";
B. String regex = " ";
C. String regex = ".*";
D. String regex = "\\s";
E. String regex = "\\.\\s*";
F. String regex = "\\w[ \.] +";
Answer: E

Oracle   1Z0-851   1Z0-851
21.Given:
5. import java.util.Date;
6. import java.text.DateFormat;
21. DateFormat df;
22. Date date = new Date();
23. // insert code here
24. String s = df.format(date);
Which code fragment, inserted at line 23, allows the code to compile?
A. df = new DateFormat();
B. df = Date.getFormat();
C. df = date.getFormat();
D. df = DateFormat.getFormat();
E. df = DateFormat.getInstance();
Answer: E

Oracle   certification 1Z0-851   certification 1Z0-851   1Z0-851 examen   1Z0-851
22.Given a class Repetition:
1. package utils;
2.
3. public class Repetition {
4. public static String twice(String s) { return s + s; }
5. } and given another class Demo: 1. // insert code here
2.
3. public class Demo {
4. public static void main(String[] args) {
5. System.out.println(twice("pizza"));
6. }
7. }
Which code should be inserted at line 1 of Demo.java to compile and run Demo to print
"pizzapizza"?
A. import utils.*;
B. static import utils.*;
C. import utils.Repetition.*;
D. static import utils.Repetition.*;
E. import utils.Repetition.twice();
F. import static utils.Repetition.twice;
G. static import utils.Repetition.twice;
Answer: F

Oracle examen   certification 1Z0-851   1Z0-851 examen   1Z0-851 examen   certification 1Z0-851
23.A UNIX user named Bob wants to replace his chess program with a new one, but he is not sure where
the old one is installed. Bob is currently able to run a Java chess program starting from his home directory
/home/bob using the command: java -classpath /test:/home/bob/downloads/*.jar
games.Chess Bob's CLASSPATH is set (at login time) to:
/usr/lib:/home/bob/classes:/opt/java/lib:/opt/java/lib/*.jar What is a possible location for the
Chess.class file?
A. /test/Chess.class
B. /home/bob/Chess.class
C. /test/games/Chess.class
D. /usr/lib/games/Chess.class
E. /home/bob/games/Chess.class
F. inside jarfile /opt/java/lib/Games.jar (with a correct manifest)
G. inside jarfile /home/bob/downloads/Games.jar (with a correct manifest)
Answer: C

Oracle   certification 1Z0-851   certification 1Z0-851
24.Given:
3. interface Animal { void makeNoise(); }
4. class Horse implements Animal {
5. Long weight = 1200L;
6. public void makeNoise() { System.out.println("whinny"); }
7. }
8. public class Icelandic extends Horse {
9. public void makeNoise() { System.out.println("vinny"); }
10. public static void main(String[] args) {
11. Icelandic i1 = new Icelandic();
12. Icelandic i2 = new Icelandic();
13. Icelandic i3 = new Icelandic();
14. i3 = i1; i1 = i2; i2 = null; i3 = i1;
15. }
16.
}
When line 15 is reached, how many objects are eligible for the garbage collector?A. 0
B. 1
C. 2
D. 3
E. 4
F. 6
Answer: E

Oracle   1Z0-851   1Z0-851   1Z0-851   certification 1Z0-851   1Z0-851
25.Click the Exhibit button. Given the fully-qualified class names: com.foo.bar.Dog
com.foo.bar.blatz.Book com.bar.Car com.bar.blatz.Sun Which graph represents the correct directory
structure for a JAR file from which those classes can be used by the compiler and JVM?
A. Jar A
B. Jar B
C. Jar C
D. Jar D
E. Jar E
Answer: A

Oracle   1Z0-851   1Z0-851 examen

NO.7 private name;

NO.8 public class Person {

NO.9 return 420;

NO.10 }

NO.11 return "<" + wins + "," + losses + ">";

NO.12 public int hashCode() {

NO.13 this.name = name;

NO.14 }

NO.15 }
Which statement is true?A. The time to find the value from HashMap with a Person key depends on the
size of the map.
B. Deleting a Person key from a HashMap will delete all map entries for all keys of type Person.
C. Inserting a second Person object into a HashSet will cause the first Person object to be
removed as a duplicate.
D. The time to determine whether a Person object is contained in a HashSet is constant and does NOT
depend on the size of the map.
Answer: A

certification Oracle   1Z0-851   certification 1Z0-851   1Z0-851
7.Given:
5. import java.util.*;
6. public class SortOf {
7. public static void main(String[] args) {
8. ArrayList<Integer> a = new ArrayList<Integer>();
9. a.add(1); a.add(5); a.add(3);
11. Collections.sort(a);
12. a.add(2);
13. Collections.reverse(a);
14. System.out.println(a);
15. }
16.
}
What is the result?A. [1, 2, 3, 5]
B. [2, 1, 3, 5]
C. [2, 5, 3, 1]
D. [5, 3, 2, 1]
E. [1, 3, 5, 2]
F. Compilation fails.
G. An exception is thrown at runtime.
Answer: C

certification Oracle   1Z0-851   1Z0-851   1Z0-851
8.Given
11. public interface Status {
12. /* insert code here */ int MY_VALUE = 10;
13. } Which three are valid on line
12?
(Choose three.
)A. final
B. static
C. native
D. public
E. private
F. abstract
G. protected
Answer: A,B,D

Oracle   certification 1Z0-851   1Z0-851 examen   1Z0-851
9.Given:
5. class Atom {
6. Atom() { System.out.print("atom "); }
7. }
8. class Rock extends Atom {
9. Rock(String type) { System.out.print(type); }
10. }
11. public class Mountain extends Rock {
12. Mountain() {
13. super("granite ");
14. new Rock("granite ");
15. }
16. public static void main(String[] a) { new Mountain(); }
17. }
What is the result?
A. Compilation fails.
B. atom granite
C. granite granite
D. atom granite granite
E. An exception is thrown at runtime.
F. atom granite atom granite
Answer: F

Oracle examen   certification 1Z0-851   certification 1Z0-851   1Z0-851 examen
10.Click the Exhibit button. Which three statements are true? (Choose three.)
A. Compilation fails.
B. The code compiles and the output is 2.
C. If lines 16, 17 and 18 were removed, compilation would fail.
D. If lines 24, 25 and 26 were removed, compilation would fail.
E. If lines 16, 17 and 18 were removed, the code would compile and the output would be 2.
F. If lines 24, 25 and 26 were removed, the code would compile and the output would be 1.
Answer: B,E,F

Oracle   1Z0-851   1Z0-851   1Z0-851   1Z0-851
11.Given:
10. class Line {
11. public class Point { public int x,y;}
12. public Point getPoint() { return new Point(); }
13. }
14. class Triangle {
15. public Triangle() {
16. // insert code here
17. }
18.
}
Which code, inserted at line 16, correctly retrieves a local instance of a Point object?A. Point p =
Line.getPoint()
;
B. Line.Point p = Line.getPoint()
;
C. Point p = (new Line()).getPoint()
;
D. Line.Point p = (new Line()).getPoint()
;
Answer: D

certification Oracle   certification 1Z0-851   1Z0-851   1Z0-851
12.Given:
11. class Alpha {
12. public void foo() { System.out.print("Afoo "); }
13. }
14. public class Beta extends Alpha {
15. public void foo() { System.out.print("Bfoo "); }
16. public static void main(String[] args) {
17. Alpha a = new Beta();
18. Beta b = (Beta)a;
19. a.foo();

NO.16 // insert code here

NO.17 public String toString() {

NO.18 Given a pre-generics implementation of a method:
11. public static int sum(List list) {
12. int sum = 0;
13. for ( Iterator iter = list.iterator(); iter.hasNext(); ) {
14. int i = ((Integer)iter.next()).intValue();
15. sum += i;
16. }
17. return sum;
18. }
What three changes allow the class to be used with generics and avoid an unchecked warning? (Choose
three.)
A. Remove line 14.
B. Replace line 14 with "int i = iter.next();".
C. Replace line 13 with "for (int i : intList) {".
D. Replace line 13 with "for (Iterator iter : intList) {".
E. Replace the method declaration with "sum(List<int> intList)".
F. Replace the method declaration with "sum(List<Integer> intList)".
Answer: A,C,F

Oracle examen   1Z0-851   1Z0-851   1Z0-851 examen

NO.19 Given classes defined in two different files:
1. package util;
2. public class BitUtils {
3. private static void process(byte[] b) {}
4. }
1. package app;
2
. public class SomeApp
{
3. public static void main(String[] args)
{
4. byte[] bytes = new byte[256]
;
5. // insert code here
6.
}
7.
}
What is required at line 5 in class SomeApp to use the process method of BitUtils?A. process(bytes)
;
B. BitUtils.process(bytes)
;
C. app.BitUtils.process(bytes)
;
D. util.BitUtils.process(bytes)
;
E. import util.BitUtils.*; process(bytes)
;
F. SomeApp cannot use the process method in BitUtils.
Answer: F

certification Oracle   1Z0-851 examen   1Z0-851   1Z0-851   certification 1Z0-851

NO.20 Given:
11. // insert code here
12. private N min, max;
13. public N getMin() { return min; }
14. public N getMax() { return max; }
15. public void add(N added) {
16. if (min == null || added.doubleValue() < min.doubleValue())
17. min = added;
18. if (max == null || added.doubleValue() > max.doubleValue())
19. max = added;
20. }
21.
}
Which two, inserted at line 11, will allow the code to compile? (Choose two.
)A. public class MinMax<?>
{
B. public class MinMax<? extends Number>
{
C. public class MinMax<N extends Object>
{
D. public class MinMax<N extends Number>
{
E. public class MinMax<? extends Object>
{
F. public class MinMax<N extends Integer>
{
Answer: D,F

Oracle   1Z0-851   certification 1Z0-851   certification 1Z0-851

NO.21 Given:
13. public class Pass {
14. public static void main(String [] args) {
15. int x = 5;
16. Pass p = new Pass();
17. p.doStuff(x);
18. System.out.print(" main x = " + x);
19. }
20.
21. void doStuff(int x) {
22. System.out.print(" doStuff x = " + x++);
23. }
24.
}
What is the result?A. Compilation fails.
B. An exception is thrown at runtime.
C. doStuff x = 6 main x =
6
D. doStuff x = 5 main x =
5
E. doStuff x = 5 main x =
6
F. doStuff x = 6 main x =
5
Answer: D

Oracle   1Z0-851 examen   1Z0-851

NO.22 String s1 = "123";

NO.23 // insert code here

NO.24 Given:
11. public class ItemTest {
12. private final int id;
13. public ItemTest(int id) { this.id = id; }
14. public void updateId(int newId) { id = newId; }
15.
16. public static void main(String[] args) {
17. ItemTest fa = new ItemTest(42);
18. fa.updateId(69);
19. System.out.println(fa.id);
20. }
21.
}
What is the result?A. Compilation fails.
B. An exception is thrown at runtime.
C. The attribute id in the ItemTest object remains unchanged.
D. The attribute id in the ItemTest object is modified to the new value.
E. A new ItemTest object is created with the preferred value in the id attribute.
Answer: A

Oracle examen   1Z0-851   1Z0-851   1Z0-851

NO.25 Given:
11. public static void test(String str) {
12. int check = 4;
13. if (check = str.length()) {
14. System.out.print(str.charAt(check -= 1) +", ");
15. } else {
16. System.out.print(str.charAt(0) + ", ");
17. }
18. } and the invocation:
21. test("four");
22. test("tee");
23. test("to");
What is the result?
A. r, t, t,
B. r, e, o,
C. Compilation fails.
D. An exception is thrown at runtime.
Answer: C

Oracle   certification 1Z0-851   certification 1Z0-851   1Z0-851   1Z0-851

NO.26 public Person(String name) {

NO.27 b.foo();

NO.28 }
Which method will complete this class?A. public int compareTo(Object o){/*more code here*/
}
B. public int compareTo(Score other){/*more code here*/
}
C. public int compare(Score s1,Score s2){/*more code here*/
}
D. public int compare(Object o1,Object o2){/*more code here*/
}
Answer: B

Oracle   1Z0-851 examen   1Z0-851   certification 1Z0-851
6.Given

NO.29 }
What is the result?
A. Afoo Afoo
B. Afoo Bfoo
C. Bfoo Afoo
D. Bfoo Bfoo
E. Compilation fails.
F. An exception is thrown at runtime.
Answer: D

Oracle   certification 1Z0-851   1Z0-851 examen   1Z0-851   1Z0-851
13.Click the Exhibit button.
Which statement is true about the classes and interfaces in the exhibit?
A. Compilation will succeed for all classes and interfaces.
B. Compilation of class C will fail because of an error in line 2.
C. Compilation of class C will fail because of an error in line 6.
D. Compilation of class AImpl will fail because of an error in line 2.
Answer: C

certification Oracle   1Z0-851 examen   certification 1Z0-851   certification 1Z0-851   1Z0-851
14.Which two code fragments correctly create and initialize a static array of int elements? (Choose two.)
A. static final int[] a = { 100,200 };
B. static final int[] a;
static { a=new int[2]; a[0]=100; a[1]=200;
}
C. static final int[] a = new int[2]{ 100,200 }
;
D. static final int[] a;
static void init() { a = new int[3]; a[0]=100; a[1]=200;
}
Answer: A,B

Oracle   1Z0-851   certification 1Z0-851   1Z0-851 examen
15.Given:
10. interface Foo { int bar(); }
11. public class Sprite {
12. public int fubar( Foo foo ) { return foo.bar(); }
13. public void testFoo() {
14. fubar(
15. // insert code here
16. );
17. }
18.
}
Which code, inserted at line 15, allows the class Sprite to compile?A. Foo { public int bar() { return 1;
}
B. new Foo { public int bar() { return 1;
}
C. new Foo() { public int bar() { return 1;
}
D. new class Foo { public int bar() { return 1; }
Answer: C

Oracle   1Z0-851   1Z0-851 examen   1Z0-851
16.Given:
1. class Alligator {
2. public static void main(String[] args) {
3. int []x[] = {{1,2}, {3,4,5}, {6,7,8,9}};
4. int [][]y = x;
5. System.out.println(y[2][1]);
6. }
7.
}
What is the result?A. 2
B. 3
C. 4
D. 6
E. 7
F. Compilation fails.
Answer: E

Oracle examen   certification 1Z0-851   1Z0-851   1Z0-851 examen
17.Given:
22. StringBuilder sb1 = new StringBuilder("123");

NO.30 Given:
12. import java.util.*;
13. public class Explorer2 {
14. public static void main(String[] args) {
15. TreeSet<Integer> s = new TreeSet<Integer>();
16. TreeSet<Integer> subs = new TreeSet<Integer>();
17. for(int i = 606; i < 613; i++)
18. if(i%2 == 0) s.add(i);
19. subs = (TreeSet)s.subSet(608, true, 611, true);
20. s.add(629);
21. System.out.println(s + " " + subs);
22. }
23.
}
What is the result?A. Compilation fails.
B. An exception is thrown at runtime.
C. [608, 610, 612, 629] [608, 610]
D. [608, 610, 612, 629] [608, 610, 629]
E. [606, 608, 610, 612, 629] [608, 610]
F. [606, 608, 610, 612, 629] [608, 610, 629]
Answer: E

Oracle examen   1Z0-851   certification 1Z0-851   certification 1Z0-851   certification 1Z0-851

Est-que vous s'inquiétez encore à passer le test Certification 1Z0-851 qui demande beaucoup d'efforts? Est-que vous travaillez nuit et jour juste pour préparer le test de Oracle 1Z0-851? Si vous voulez réussir le test Oracle 1Z0-851 plus facilement? N'hésitez plus à nous choisir. Pass4Test vous aidera à réaliser votre rêve.