显示标签为“00M-667”的博文。显示所有博文
显示标签为“00M-667”的博文。显示所有博文

2013年7月7日星期日

00M-667 dernières questions d'examen certification IBM et réponses publiés

Le produit de Pass4Test est réputée par une bonne qualité et fiabilité. Vous pouvez télécharger le démo grantuit pour prendre un essai, nons avons la confiance que vous seriez satisfait. Vous n'aurez plus de raison à s'hésiter en face d'un aussi bon produit. Ajoutez notre Q&A au panier, vous aurez une meilleure préparation avant le test.


Beaucoup de travailleurs dans l'Industrie IT peut obenir un meilleur travail et améliorer son niveau de vie à travers le Certificat IBM 00M-667. Mais la majorité des candidats dépensent beaucoup de temps et d'argent pour préparer le test, ça ne coûte pas dans cette société que le temps est tellement précieux. Pass4Test peut vous aider à économiser le temps et l'effort pendant le cours de la préparation du test IBM 00M-667. Choisir le produit de Pass4Test particulier pour le test Certification IBM 00M-667 vous permet à réussir 100% le test. Votre argent sera tout rendu si malheureusement vous ne passez pas le test.


Ajoutez le produit de Pass4Test au panier, vous pouvez participer le test avec une 100% confiance. Bénéficiez du succès de test IBM 00M-667 par une seule fois, vous n'aurez pas aucune raison à refuser.


Code d'Examen: 00M-667

Nom d'Examen: IBM (IBM Mobile Foundation Enterprise Sales Mastery Test v1)

Questions et réponses: 43 Q&As

Vous aurez une assurance 100% à réussir le test IBM 00M-667 si vous choisissez le produit de Pass4Test. Si malheuresement, vous ne passerez pas le test, votre argent seront tout rendu.


00M-667 Démo gratuit à télécharger: http://www.pass4test.fr/00M-667.html


NO.1 Which scenario is NOT a strong use cases for IBM Worklight?
A. A bank looking to deploy one application for millions of customers
B. A global financial organization who wants to deploy 10 applications for different lines of
business
C. A technical conglomerate that wants to build 50 applications but has tight control over their
branding and security processes
D. A company that wants to support legacy rugged Windows CE/ 6.5 devices
Answer: D

IBM   00M-667   00M-667 examen   00M-667   00M-667 examen

NO.2 Which customer scenario represents the most ideal prospect for IBM Worklight Platform?
A. The customer that wants a pure native application and is looking to their digital design agency,
that built their ecommerce website, to now build their mobile application
B. The customer that is looking for a solution to help build mobile hybrid applications in house by
their web development team
C. The customer that believes they do not need a presence on commercial App Stores and just
wants a server side mobile web experience for their customers
D. The customer that is looking for a simple single app for a single device for its internal
employees
Answer: B

IBM   00M-667 examen   00M-667   00M-667 examen   00M-667

NO.3 What added benefit is there to the IBM Worklight Mobile Platform compared to in-house
mobile
development?
A. IBM Worklight provides a middleware services layer.
B. IBM Worklight provides Optimization capabilities.
C. IBM Worklight provides multiple features to address enterprise security requirements.
D. All of the above
Answer: D

IBM   00M-667 examen   certification 00M-667   certification 00M-667

NO.4 IBM Endpoint Manager (IEM) provides:
A. Unified endpoint device management
B. Single point of control and visibility
C. Reduced hardware and administrative costs
D. All of the above
Answer: C

IBM   00M-667   00M-667   00M-667

NO.5 Which of the following pro/con statement(s) best represents the characteristics of developing
a
fully native mobile application?
A. Pro - limited user experience / Con - short development cycles
B. Pro - engaging user experience / Con - inefficient and costly development for multiple devices
C. Pro - simple development effort / Con - applications are more secure
D. All of the above.
Answer: B

IBM examen   00M-667   00M-667   certification 00M-667
6. In addition to traditional mobile device management which capabilities are included in IEM for
Mobile Devices?
A. An integrated security and compliance picture for all devices.
B. Integration with related IT systems such as asset management, service desk, and security
intelligence.
C. A unique, highly scalable architecture that allows instant delivery of new capabilities.
D. All of the above
Answer: A

IBM   certification 00M-667   00M-667   00M-667   00M-667   00M-667
7. What is the main challenge associated with the “bring your own device” (BYOD) trend?
A. Companies want their employees to use issued devices so budget is not wasted.
B. IT is expected to support personal devices and their access to sensitive back-end systems.
C. HR wants to avoid employees bringing status symbols to work.
D. Companies don't want employees using social applications at work.
Answer: B

certification IBM   certification 00M-667   certification 00M-667   certification 00M-667   00M-667   00M-667
8. What is a hybrid mobile application?
A. An eco-friendly application that runs on electrical power and is overpriced for its value
B. An application that is developed by two separate teams integrating server-side and client-side
assets respectively
C. An application that is developed using both native and web-based coding languages
D. A mobile web application developed using JavaScript
Answer: C

certification IBM   00M-667   certification 00M-667   00M-667
9. What is Cast Iron used for?
A. Simple and rapid Cloud application integration projects
B. Connecting Cloud and On Premise applications
C. Data migration and Data Synchronization
D. All of the above
Answer: B

IBM examen   00M-667   00M-667 examen   certification 00M-667
10. Why is Cast Iron preferred over coding for clients or business?
A. Reduced Labor Costs: The hidden costs of custom code are revealed over time for maintaining
and changing integrations.
B. Custom code is point-to-point and thus not scalable over time.
C. Custom code does not provide visibility into what is working or broken.
D. All of the above
Answer: A

IBM   00M-667   00M-667   00M-667 examen

Vous pouvez télécharger tout d'abord le démo gratuit pour prendre un essai. Vous serez confiant davantage sur Pass4Test après l'essai de démo. Vous allez réussir le test IBM 00M-667 sans aucune doute si vous choisissez le Pass4Test.