Si vous vous inscriez le test Citrix 1Y0-A28, vous devez choisir une bonne Q&A. Le test Citrix 1Y0-A28 est un test Certification très important dans l'Industrie IT. C'est essentielle d'une bonne préparation avant le test.
Choisissez le Pass4Test, choisissez le succès. Le produit offert par Pass4Test vous permet à réussir le test Citrix 1Y0-A28. C'est necessaire de prendre un test simulation avant participer le test réel. C'est une façon bien effective. Choisir Pass4Test vous permet à réussir 100% le test.
La grande couverture, la bonne qualité et la haute précision permettent le Pass4Test à avancer les autre sites web. Donc le Pass4Test est le meilleur choix et aussi l'assurance pour le succès de test Citrix 1Y0-A28.
On doit faire un bon choix pour passer le test Citrix 1Y0-A28. C'est une bonne affaire à choisir la Q&A de Pass4Test comme le guide d'étude, parce que vous allez obtenir la Certification Citrix 1Y0-A28 en dépensant d'un petit invertissement. D'ailleur, la mise à jour gratuite pendant un an est aussi gratuite pour vous. C'est vraiment un bon choix.
Dépenser assez de temps et d'argent pour réussir le test Citrix 1Y0-A28 ne peut pas vous assurer à passer le test Citrix 1Y0-A28 sans aucune doute. Choisissez le Pass4Test, moins d'argent coûtés mais plus sûr pour le succès de test. Dans cette société, le temps est tellement précieux que vous devez choisir un bon site à vous aider. Choisir le Pass4Test symbole le succès dans le future.
Code d'Examen: 1Y0-A28
Nom d'Examen: Citrix (Implementing NetScaler 10 for Networking and Traffic Optimization)
Questions et réponses: 123 Q&As
1Y0-A28 est un test de Citrix Certification, donc réussir 1Y0-A28 est le premier pas à mettre le pied sur la Certifiction Citrix. Ça peut expliquer certiainement pourquoi le test Citrix 1Y0-A28 devient de plus en plus chaud, et il y a de plus en plus de gens qui veulent participer le test 1Y0-A28. Au contraire, il n'y a que pas beaucoup de gens qui pourrait réussir ce test. Dans ce cas, si vous vous réfléchissez étudier avec une bonne Q&A?
1Y0-A28 Démo gratuit à télécharger: http://www.pass4test.fr/1Y0-A28.html
NO.1 An engineer has two NetScaler devices in two different datacenters and wants to create a high
availability (HA) pair with the two devices, even though they are on two different subnets.
How can the engineer configure the HA Pair between the two NetScaler devices?
A. Configure StaySecondary on the second datacenter appliance.
B. Ensure that INC mode is enabled during the creation of the HA Pair.
C. Enable the HAMonitors on all interfaces after the HA Pair has been created.
D. Change the NSIP of the second appliance to be on the same subnet as the first appliance.
Answer: B
Citrix examen 1Y0-A28 1Y0-A28 certification 1Y0-A28 1Y0-A28
NO.2 The network engineer would like all HTTP and HTTPS requests that travel through the
NetScaler to have an HTTP header added with the source IP address for logging on the web servers.
How should the network engineer accomplish this?
A. Enable Web Logging
B. Enable the client IP option
C. Configure the TCP Parameters
D. Enable the 'Use Source IP mode'
Answer: B
Citrix examen 1Y0-A28 certification 1Y0-A28 1Y0-A28 1Y0-A28 1Y0-A28 examen
6. A network engineer has configured two NetScaler MPX appliances as a high availability (HA)
pair.
What can the engineer configure to prevent failover if only a single interface fails?
A. FIS
B. PBR
C. SNMP
D. VMAC
Answer: A
Citrix certification 1Y0-A28 1Y0-A28 examen 1Y0-A28 1Y0-A28 examen
7. Scenario: A NetScaler appliance currently has a manually configured channel containing four
interfaces;
however, the engineer has been told that the NetScaler must now only use a single interface for this
network.
The engineer removes the channel and immediately notices a decrease in network performance.
How could the engineer resolve this issue?
A. Reset the unused interfaces
B. Disable the unused interfaces
C. Enable flow control on all interfaces
D. Disable HA monitoring on the three interfaces that are no longer required
Answer: B
Citrix 1Y0-A28 examen 1Y0-A28 1Y0-A28 1Y0-A28
8. Scenario: A NetScaler engineer needs to enable access to some web servers running on an
IPv6-only network. The clients connecting
the services are
on an IPv4 network. The
engineer has already enabled IPv6 on the NetScaler. What does the engineer need to do in order to
provide access to the services on the IPv6 network?
A. Create an IPv6 tunnel and a IPv4 virtual server.
B. Configure an IPv6 VLAN and bind the required interface.
C. Create a IPv4 virtual server and bind the service group to it.
D. Create an IPv6 ACL and a IPv4 virtual server and bind the ACL to the virtual server.
Answer: C
Citrix examen 1Y0-A28 1Y0-A28 certification 1Y0-A28
9. Scenario: An engineer executes the following commands: add vlan 2 bind vlan 2 -ifnum 1 / 2 add
ns ip 10.110.4.200 255.255.255.0 bind vlan 2 -IPAddress 10.110.4.200 255.255.255.0 What type of
IP address has been added to the NetScaler?
A. VIP address
B. NSIP address
C. SNIP address
D. GSLB Site IP address
Answer: C
Citrix 1Y0-A28 certification 1Y0-A28 1Y0-A28
10. Scenario: A network engineer needs to configure Citrix NetScaler to provide Access Gateway
services to VLAN 2 using interface 1 /1 only, while also using interface 1 / 2 to provide load balancing
services to VLAN 3. How could this result be achieved?
A. Disable static route advertisement.
B. Disable layer 2 mode Create 2 untagged VLANs - VLAN 2 and VLAN 3 Bind VLAN 2 to Interface 1 /1
Bind VLAN 3 to Interface 1 / 2
C. Enable Layer 3 mode Create a Channel Interface using Interface 1 /1 and 1 / 2 Create 2 VMACs Bind
a VMAC to interface 1 /1 and 1 / 2
D. Configure policy-based routing using the Interface option as a filter.
Answer: B
Citrix examen certification 1Y0-A28 1Y0-A28 examen certification 1Y0-A28 1Y0-A28 1Y0-A28 examen
11. Scenario: A network engineer needs to re-configure the NetScaler to utilize two new VLANs -
VLAN2 and VLAN3. VLAN2 is an untagged VLAN and VLAN3 will require a .1q compliant tag.
Interface 1 /1 is the only interface that
will be used on the NetScaler. How could the engineer configure
the NetScaler so that it can communicate with both networks?
A. Change the NSVLAN to 3 Add VLAN 2 and bind interface 1 /1 as untagged
B. Enable the Tag all VLANs option on interface 1 /1.
C. Add VLAN2 and bind interface 1 /1 as untagged Add VLAN3 and bind interface 1 /1 as tagged
D. Add a SNIP for each VLAN Enable management access on the SNIP for VLAN3
Answer: C
Citrix certification 1Y0-A28 1Y0-A28 1Y0-A28 examen
12. Why would an engineer want to specify a TCP Profile for a specific service group?
A. To enable use of features like SSL over TCP for that specific service group.
B. To adjust the TCP settings for traffic to and from that specific service group.
C. To use a specific SNIP for traffic to the back-end servers in that service group.
D. To enable features like use source IP , TCP keep alive and TCP buffering for a specific service group.
Answer: B
Citrix examen 1Y0-A28 1Y0-A28 examen
NO.3 Scenario: The NetScaler has connections to a large number of VPNs. The network engineer
wants to minimize
the number of ARP requests. Which feature should the network engineer enable to minimize ARP
requests?
A. TCP Buffering
B. Use Source IP
C. Edge Configuration
D. MAC based forwarding
Answer: D
Citrix examen 1Y0-A28 examen certification 1Y0-A28 1Y0-A28 1Y0-A28
NO.4 What should a network engineer do to prevent unauthorized users from using the root user
account?
A. Reset the nsroot account.
B. Change the nsroot password.
C. Create an authorization policy.
D. Bind a policy to the root user account.
Answer: B
certification Citrix 1Y0-A28 1Y0-A28 examen
NO.5 A network engineer needs to upgrade both appliances of a High Availability (HA)
pair. In which order should the network engineer upgrade the appliances?
A. Disable high availability and upgrade one node at a time.
B. Upgrade the primary node first without disabling high availability.
C. Upgrade the secondary node first without disabling high availability.
D. Perform the upgrade simultaneously without disabling high availability.
Answer: C
Citrix examen 1Y0-A28 examen certification 1Y0-A28 1Y0-A28 certification 1Y0-A28
Pass4Test vous permet à réussir le test Certification sans beaucoup d'argents et de temps dépensés. La Q&A Citrix 1Y0-A28 est recherchée par Pass4Test selon les résumés de test réel auparavant, laquelle est bien liée avec le test réel.
没有评论:
发表评论